Do dih, yritetääs aloittaa sit tämä homma, en ole koskaan blogia kirjoittanut niin katsotaan mitä tästä tulee.

Vuosi sitten alkoivat mietinnät uuden kodin rakentamisesta ja asiaa alettiinkin pikkuhiljaa selvittelemään. Alusta alkaen haluttiin muuttovalmis talo, jotta avioerolta vältytään ja koti olisi mahdollisimman pian valmis =) 

Uusi koti rakennetaan nykyisen talon takapihalle, tonttia nyt 2500m2 ja siitä lohkotaan uuteen taloon 1000m2.

Tontilla riittää vähän raivattavaa ja loivaa rinnettä, saas nähdä mitä tuleman pitää...päivittelen niitä sitten kun työt alkavat.

Aluksi pyysimme tarjouksia monilta toimijoilta mm. kastelli, sievi, jetta, design ja muuramelta.

Jetta taloilla oli meitä miellyttävä talo ja asiantuntevaa palvelua,Rakennusvalvonnasta kyseltäessä olisi joutunut vähän muuttelemaan taloa. Jetta pysyi mukana aika pitkään, mutta oli sitten loppujen lopuksi hieman liian hintava budjettiimme. 

Kastelli täällä myös asiantunteva palvelu, mutta sisustusvalikoiman niukkuus ja korkeat lisähinnat kaikesta sai meidät hylkäämään kastellin heti alkutaipaleella.

Design ei vain oikein löytynyt meitä miellyttävää mallia budjettia ajatellen.

Sievi Pysyi mukana ihan loppumetreille. Meitä miellytti hinta-laatusuhde,laajat sisustusvalikoimat,pohjaratkaisu ja hyvä palvelu, tarjouksen sai nopeasti ja yleensäkin edustaja oli hyvin tavoitettavissa.

Miksi sitten valitsimme MUURAME talon, syitä on monia. Yksi niistä ehdottomasti hinta!!, talotoimitukseen kuuluu vakiona maalämpö ja silti hinta  edullisempi kuin kilpailijoilla.Saman talomallin sisällä valittavissa 4 eri pohjaa. Laaja valikoima sisustusmateriaaleja, kohtuudessa pysyvät kustannukset muutoksista (paitsi sisäkaton korotus yli 6000e, mutta sekin oli hyvin perusteltu, mutta jouduimme ikävä kyllä itse sen hylkäämään). Koti on nopeasti valmis, tuulettuva lämmin alapohja ja ennenkaikkea se, että ASIAKKAAN ei tarvitse olla vastaanottamassa tavaroita tai pitää huolta ettei ne mene pilalle jne, vaan tämän kaiken hoitaa Muurametalot =)

Muuramella myös erittäin asiantuntevaa ja hyvää palvelua, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen aika nopeasti, ja kyseinen edustaja on sitten myös mukana koko projektin ajan toimien projektipäällikkönä. Helpottaa asioiden hoitoa kun sama ihminen alusta asti mukana.

Nyt lohkoamishakemus vetämässä ja kohta lähtee rakennuslupahakemus vireille, tämän ei pitäisi tuottaa harmaita hiuksia kuin ehkä hinnan puolesta ;)